info

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
=
REGISTRERA DIG OCH TA DEL AV VÅRA NYHETSBREV OCH SMS SÅ ATT DU INTE MISSAR NÅGRA ERBJUDANDEN ELLER KAMPANJER!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

ÄR DU VÅR NÄSTA REBELE?

Vår ständiga strävan för nya uppmaningar gör att vårt intresse för olika typer av samarbeten levande. Vi uppskattar och uppmuntrar engagemang och nyskapande hos våra samarbetspartner, det gör vårt arbete mer spännande och motiverar oss till högre mål.

Våra vanligaste samarbetsformer är:

Leverantör

För dig som är varumärkesinnehavare [tillverkare av egna produkter eller har agenturen för ett varumärke] och finner att rebele.se är en potentiell samarbetspartner genom marknadsföring och försäljning av dina produkter.

AFFILIATE

För dig som är engagerad i marknadsföring och försäljning. Vare sig genom skapandet av eget material eller genom leads som leder till köp hos rebele.se [t.ex. genom länkar], erbjuder vi dig en fast procentsats på varje lyckade försäljning genom dig.

Innehållssamarbeten

För dig som är dedikerad i skapandet av nytt digitalt/socialt innehåll via exempelvis Sociala Medier. Du är professionell skapare av videos, hauls, inlägg, tävlingar, m.m. tester samt andra kreativa samarbeten.

Produkt utvärderare/testare

För dig som har kvalitativ kunskap inom hår/hudvårdsprodukter. Du brinner för skönhetsprodukter, är professionell, har goda kunskaper inom marknadsföring på Sociala medier och är “up to date” inom aktuell och kommande mode/trender.

OS&P [endast för salonger och butiker]

För dig som har salong eller butik och har ambitioner att öka kundflödet, marknadsföring eller spridning av ditt verksamhetsnamn. Kontakta oss för mer information om OSP-programmet som i första hand riktar sig till mindre salonger och butiker i hela Sverige.

VIKTIGT

Oavsett vilken form av samarbete du vill inleda är det viktigt för oss att du är dedikerad, engagerad och brinner för vad du gör.
För ett lyckat och utvecklande samarbete ska du ska ha goda kännedom om din målgrupp.

Som första steg, fyll i kontaktformuläret på denna sida. Var noggrann med att fylla samtliga tillhörande fält. Var konkret och tydlig i din formulering, vi får en mängd förfrågningar dagligen där vi prioriterar seriösa och tydliga förfrågningar.

 

Tack för ditt intresse i att samarbeta med rebele.se!

FAQ- Vanliga frågor & svar

Alla inkomna beställningar före kl. 13.00 (vardagar), skickas vanligtvis samma dag. Det tar 2-4 dagar beroende på leveransadress.

Exempel:

 • Stockholm: 2-3 dagar
 • Kiruna: 2-3 dagar
 • Malmö: 3-4 dagar
 • Göteborg: 3-4 dagar

Ja, du kan ange unik leveransadress för varje enskild beställning genom att aktivera tjänsten Skicka till en annan adress. 

Registrerade kunder kan registrera annan leveransadress vilket underlättar valet av leveransadress vid varje beställning.

Du får per automatik orderbekräftelse till din E-postadress när du bekräftar/skickar din beställning. Därför är det ytterst viktigt att du är noggrann när du skriver in din E-postadress. Vi rekommenderar alltid att registrera sig som återkommande kund, dels för att undvika att ange E-postadress vid varje beställning, dels för bland annat att kunna följa upp dina beställningar, se dina tidigare beställningar, kvittokopior, m.m.

Alternativet Fraktfritt aktiveras (om kampanj fraktfri är aktuell) som val för beställningar över den aktuella kampanj köpesumma. 

Nej, Vanligtvis erbjuder vi så kallad Enhetsfrakt vilket innebär att om din beställning innehåller exempelvis 5 produkter varav en eller fler av de kan restnoteras, betalar du en enda frakt. Alla frakter för restnoterade produkter är fraktfria.

I vissa fall kan restnoterade produkter i en beställning annulleras på grund av bland annat för långa leveranstider, brist på tillgång, fel i produktion eller annat som gör att vi inte kan uppfylla restnoteringen enligt vad kunden förväntar sig av oss. Kunden meddelas i förväg (innan det annulleras) med information och även förslag på ersättningsprodukter eller något annat som från fall till fall passar kunden.

Du kan ändra, ändra/ta bort/lägga till i din beställning så länge din beställning inte har status Packas. Du bör höra av dig så snart som möjligt om du upptäcker att du har beställt fel produkt eller om du vill lägga till produkter i samma beställning. Du gör det genom att skicka e-postmeddelande till order@rebele.se eller skicka via webbformuläret (välj  Kontakta oss i menyn, välj därefter Allmänna frågor i Kontaktsyftets fält.

Du har enligt Distansköpslagen 14 dagars från den dag du mottagit din beställning, ångerrätt (Gäller endast konsumenter).

Vill du ångra din beställning gör du en returbegäran under kontakta oss, Registrerade kunder kan göra en returbegäran för en specifik beställning direkt fån Mina Sidor.

Returnerade produkter ska vara i originalskick ej skadade, öppnade eller använda. Ångerrätten gäller ej Outlet och utförsäljningsprodukter.  

För fullständiga regler och anvisningar kan du läsa våra Köpvillkor.

 

 

Du aktiverar din rabattkod i din varukorg eller i kassan. I vissa fall är det inte möjligt att använda fler rabattkoder Beroende på typ av rabattkod. Information om din rabattkod ska vanligtvis framgå vid ditt mottagande av koden.

Köpvillkor

 

ALLMÄNMT

 • När du genomför en beställning på rebele.se, godkänner du de vid var tid gällande nedan publicerade villkor.
 • Du måste vara över 18 år för att handla på rebele.se.
 • rebele.se behandlar dina uppgifter säkert och med stor försiktighet vid behandling av din beställning.  Du garanterar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.
 • Du får inte göra beställningar i någon annans namn eller andra uppgifter.

Rebele.se drivs av;

 

Independa AB [556381-8086]
Idbyn 308
89196 ARBNÄSVALL

Godkännande

Genom att godkänna dessa villkor ingås det ett avtal mellan rebele.se och kunden. För varje order som mottas skickas en automatiserad orderbekräftelse ut via e-post till av kund angiven adress. Orderbekräftelse är bindande.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller inom 14 dagar efter mottagandet av leverans/varan. Klicka här, fyll i samtliga uppgifter, skicka sedan till vår kundtjänst  för att få returbekräftelse innan du skickar tillbaka en vara, glöm ej ange kundnummer, ordernummer eller fakturanummer vid kontakt.  Ångerrätten gäller förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd, oskadad i obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Administrationsavgift (99kr) tillkommer vid returer. För retur eller byten kontakta oss senast 24 timmar efter ditt mottagande av din beställning.

Verkan av utövad ångerrätt

Om du nyttjar din ångerrätt kommer du som kund att få tillbaka summan du betalade vid din beställning med avdrag för avgifter enligt föregående punkt (Ångerrätt)  samt eventuella extra leverantörskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än standardleveranssätt. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål senast 14 dagar efter att rebele.se har mottagit, besiktigat och godkänt returen. Samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen kommer i första hand att användas, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.

Betalning & Återbetalning

Vi använder oss av SVEA Checkout. Det är SVEA som ansvarar för betalningar och återbetalningar, vilket medför att det är SVEA:s vid var tid villkor som skall följas. 

Kund erbjuds att aktivt välja SVEA:s olika betalningsmetoder. rebele.se har inga möjligheter att i efterhands ändra av kund valt betalningsmetod. Kontakta SVEA Ekonomis kundtjänst om detta önskas.

Sekretess, personuppgifter och adressinformation

När du godkänner våra villkor samtycker du till att dina uppgifter om inköp samt kontaktuppgifter kan användas av rebele.se. Din adress är naturligtvis nödvändigt för oss för att kontakta dig och leverera dina varor. Som kund är du skyldig att se till att den angivna leveransadressen är korrekt. Uppgifterna lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål. Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter inte används utanför rebele.se eller av nödvändiga skäl av denne anlitad underleverantör som exempelvis fraktbolag.

Leverans

Alla paket skickas från vårt lager i Arnäsvall, Sverige till ditt närmaste paketombud. Funktioner som kommer i framtiden:

 • Bekräftelse vid, paketet lämnar lagret.
 • Om möjligt, spårningsnummer.
 • Avisering om att paket finns att hämta skickas via e-post eller SMS.

Mottagna beställningar före klockan 13.00, helgfria vardagar, levereras vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. Leveranstider är beroende av mottagarens ort.

Exempel på leveranstider:

 • Stockholm: 2 dagar
 • Söder om Stockholm; 2-4 dagar
 •  Göteborg: 2-4 dagar
 • Örebro: 2-4 dagar
 • Luleå: 2 dagar
 • Kiruna: 2 dagar.

Leveranstider är angivna utifrån transport utan störningar. Vid längre (över 6 dagar) störningar hos transportörer (3:e part) (Post Nord, Schenker, DHL, m.fl.), skickas ersättningsprodukt ifall det bedöms vara berättigad. Kontakta oss omgående om du upplever försening i din leverans.

Fri frakt, om det erbjuds på beställningar över 300kr. Måste väljas aktivt vid varje beställning.

Leveransförsening

Om en försening skulle uppstå informerar vi utan dröjsmål om anledningen till förseningen och upplyser om en ny leveranstidpunkt. 

Åldersgräns

Vi tar inte emot beställningar från personer under 18 års ålder.

Moms

Alla priser är inklusive moms.

rebele.se Kvalitetssäkring

Garantin kan endast användas en gång per produkt och kund. För att garantin ska gälla måste produkten returneras i sin originalförpackning och produkten måste ha minst 90% av innehållet kvar. Observera att garantin gäller endast vid fel på produkten samt på ordinarie prisprodukter, ej kampanj eller paketerbjudande. Garantin gäller för ditt första köp av produkten i fråga.

Garanti, ångerrätt eller återköp gäller ej produkter under kategorierna Outlet och Utförsäljning. Information om produkterna i dessa kategorier framgår tydligt gällande pris och anledning till det låga priset varför du uppmärksammas att beakta.

Transportskador

Kontakta oss omedelbart (senast 2 dagar från mottagandet av din vara) om du upptäcker skador på förpackningen vid leverans.

Falska beställningar och bedrägerier

Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar att alla uppgifter du lämnar är korrekt innan du lägger din beställning. Vid upptäckta fel ber vi dig att kontakta oss omedelbart. Vid ett eventuellt bedrägerifall ansvarar SVEA för din assistans.

Returer

När returen mottas blir den registrerad, kontrollerad och accepterad innan vidare åtgärder görs enligt vid var tid överenskommelse med kunden.

För ej uthämtade leveranser förbehåller debiteras returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, som för nuvarande är 275 SEK.

Reklamation

Vid reklamationer tillämpas Konsumentköplagen (Observera särskilda villkor för produkter under kategorierna Outlet och Utförsäljning). För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverkets webbsida www.konsumentverket.se. Observera att en vara endast anses som felaktig om det gäller ett fabrikationsfel. Detta inkluderar inte exempelvis eventuella färg/utseende/etikett-avvikelser på produkterna.

Nöjd kundgaranti

Önskar du att utnyttja denna garanti kan du kontakta oss via e-post (kundtjanst@rebele.se). Vi ber dig att ge en utförlig förklaring av anledning till varför produkten/behandlingen inte gjorde dig nöjd.

Användning

rebele.se kan inte hållas ansvariga för olägenheter som är en följd av felaktig användning av produkterna. Detta gäller även om en behandling kombineras med produkter från andra leverantörer. Det är viktigt att du läser noggrant genom instruktionerna för varje produkt före användning. Uppstår osäkerhet och/eller obesvarade frågor, ber vi dig att kontakta oss innan du påbörjar behandlingen/användningen.

Cookies

Vi har etablerat en policy för hur vi hanterar cookies. Vi samlar ingen personlig information via cookies, och information om besökaren kan inte spåras med hjälp av cookies. En cookie kan inte starta ett program. Statistiken kan bara utläsas som siffror och är inte kopplade till en individ.

Copyright

Innehållet på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen och får inte kopieras, reproduceras eller distribueras i någon form, helt eller delvis, utan rebele.se:s skriftliga medgivande.

🡃

🡃

41%
Det ursprungliga priset var: 219 kr.Det nuvarande priset är: 129 kr.
9%
Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.
8%
Det ursprungliga priset var: 119 kr.Det nuvarande priset är: 109 kr.
58%
Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 139 kr.
21%
KAMPANJ T.O.M. 30 JUNI
Det ursprungliga priset var: 240 kr.Det nuvarande priset är: 189 kr.
45%
Det ursprungliga priset var: 179 kr.Det nuvarande priset är: 99 kr.

🡃